Tot ce am urât la tine

Nu că doresc să-ți las un gust amar, știu că minciuna e dulce, dar prefer ca înainte să dispar, să-ți fac un duș cu apă rece.

Aș vrea să-ți mulțumesc pentru timpul acordat, inclusiv pentru aceste câteva minute pe care le petreci citind această scrisoare de amor pierdut.

În primul rând, subliniez că nu te-am luat de frumos pentru că aici nu este cazul, iar pe lângă asta nu m-a atras nici atitudinea, nici hazul.

În cel de-al doilea, îmi doresc să-ți spun că prea după puțină vreme ai început să fii ”nebun”. Dar nu în tocmai după mine.

În cele din urmă, aspectul nu contează, fizic vorbesc, nici financiar, aproape. Dar pe alocuri erau mari lipsuri ce nu puteau fi astupate.

Timpul meu nu consideram îndeajuns că-l meriți. Aveai pretenții și stăteai mult prea mult în oglindă. Pentru numele Lui Dumnezeu, nici eu nu eram mereu țiplă.

Mai era și o fază, mi-o repetai cam des, n-am fost chiar atrasă, dar nici pe interes. Nu-ți plăcea la mine că dintr-o cană întreagă, eu luam cu smerenie, doar o gură de apă.

În final, îți spun că asta nu e tot. Am urât mai mult, nu te-am iubit deloc!

#ex

Lasă un răspuns

Latest post

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news or insight.