MORFINĂ PENTRU SUFLET

Ai simțit vreodată cum ești sfâșiat pe interior? Cum parcă pieptul ți se rupe în două, iar fiecare părticică a corpului se preface în mii de bucățele? Ai simțit asta atunci când ai pierdut pe cineva, când ai fost rănit într-un mod crud sau mai rău, atunci când ai rănit tu și ai realizat asta mult prea târziu? Este cunoscută sub numeroase denumiri, însă cred că cel mai bine putem să o denumim durere.

O smulgi cu toată puterea ta. Încerci să o mototolești, să o faci cât mai mică și vrei să o arunci. Vrei să o scoți din corpul tău, să scapi de ea și să nu te mai atingă cu a ei otravă. Vrei să o tai de la rădăcină și să o elimini de pe fața Pământului. Cât timp trăiește în ființa ta, doar distruge, te macină, te omoară încet și descoperi că nu mai ești tu, așa cum te știai.

Cel mai greu e să înveți să trăiești cu ea, să devii ceea ce vrei să fii, dar împreună cu ea. De ce? Fiindcă nu poți scăpa nicicum de ea. Devine una cu tine, cu ființa ta și cu sentimentele tale. Te lași mereu influențat de cum îți dictează ea și nu mai gândești rațional. Mergeți împreună, de mână și de cele mai multe ori nu te lasă să simți nimic altceva, fericirea devenindu-ți străină.

Dar te saturi să simți acel vid în suflet, acel gol și acea disperare cruntă de a scăpa de tot ceea ce te distruge bucățică cu bucățică. Încerci metode multiple de a face față durerii ce te copleșește și devii din om, neom. Te pierzi pe tine, dar în același timp pierzi și singurele persoane care sunt alături de tine în procesul tău de vindecare și de acceptare.

Există momente totuși, când durerea te îmbracă frumos într-un om cu numeroase măști. Devii poate fals și ipocrit, fiindcă nimeni nu trebuie de fapt să vadă cine ești și cât de mizerabil ai ajuns. Te prefaci constant, până când devii personajul pe care îl joci. Durerea te învață să fii cel mai bun actor al piesei tale de teatru. Ai putea ajunge foarte ușor pe marile ecrane sau pe spectaculoasele scene de la Hollywood.

Deci, ce vei face cu toată durerea pe care o simți? O lași să te distrugă sau o lași să te ajute să înflorești

Lasă un răspuns

Latest post

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news or insight.