credința păcatului

se spune că visele prezic realitatea 
de ce nu vorbește nimeni despre cum realitatea e preluată în vise 
așteptăm semne credem în superstiții și dacă mătura aia îți atinge piciorul o să ajungi o bătrână singură și nu o să-ți mai dea nimeni o cană cu apă.
pisica neagră nu e pisică, e drac îmbracat în piele cu blană și ochi-faruri care te păzesc și-ți trec calea când ți-e lumea mai dragă, că doar tu puteai s-o pățești.
încă mai sunt oameni care-și scriu legile cu limbă de moarte iar cafeaua nu mai e pentru băut e un elixir care-ți prezice viitorul iar tu te crezi un dumnezeu mai mic care nu are nevoie de un dumnezeu mai mare ai uitat că ești lut și chiar dacă ai fi fost aur tot în pământ o să ajungi. 
ți-ai văzut viitorul, dar tot nu-ți ajunge, tu vrei să le faci în ciudă dușmanilor și ai blestemele la dispoziție, vrei ca lutul lor să se crape iar al tău să fie mereu fertil dar dacă crezi în toate acestea de ce nu ai crede și-n karma? 
ai ajuns într-un cerc vicios iar acum continui o luptă sângeroasă cu inamicul tău imaginar sau cu îngerul decăzut care vrea să-ți fure sufletul sfânt (pentru că ți l-a sfințit ieri popa când l-ai chemat și i-ai băgat 50 de lei în buzunar)
sufletul tău e deja infect, nu mai are nimeni nevoie de el, poți să încerci să-l dai șarpelui să ți-l mănânce dar sigur o să refuze. 

ești un Adam sau o Evă, iar păcatul lor e păcatul tău, dar lumea evoluează și păcatele se modernizează 
suntem Adam&Eva în secolul 21: peripețiile unei lumi digitalizate iar acum te crezi un zeu mai emancipat. 

încă mai sunt oameni care-și scriu legile cu limbă de moarte
numele meu a fost scris cu o astfel de lege.

Lasă un răspuns

Latest post

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news or insight.