Crima din California – Partea a XXVI-a

   După o lungă zi obositoare de muncă, Jeannette ajunse acasă. Își făcuse un duș, o cafea și se schimbase. Cazul nu evoluase așa de mult, iar oamenii considerau crima ca fiind un mister. Se uitase din nou pe stick-ul de memorie al Minei și observase o mulțime de poze cu ea, Calia, Tyler, dar și cu colegii ei. Își pierduse speranța până când găsise un fișier. Era un jurnal care a început să fie scris de ceva timp, iar câteva fragmente i-au atras atenția doamnei comisar.

    „Calia m-a scos în oraș pentru a sărbători victoria de la meciul de volei. Nu am mai fost în echipe diferite, iar rivalitatea dintre noi două nu a mai crescut. M-a invitat și la ea acasă pentru a-l cunoaște pe fratele ei.”

     „Lui Tyler îi pasă foarte mult de mine și ieșim mereu împreună. Suntem împreună de ceva timp, dar ne înțelegem foarte bine.”

     „De când am mers în club împreună toți 3 se comportă din ce în ce mai rău cu mine. Am aflat că se droghează și m-a amenințat că dacă mă voi despărți de el o să mă omoare fără ca lumea să creadă că va fi o crimă. Mi-a spus că își va cumpăra o casă lângă a mea, va intra la mine pe geam și îmi va pune în apă o substanță necunoscută de către om. Sunt îngrijorată, iar Calia spune să fiu cu el împreună ca să fie totul bine, deoarece Tyler va scăpa oricum datorită tatălui lor care este șeful de la F.B.I.”

     Așa se termină cele mai importante fragmente citite de Jeannette. Uitându-se încă o dată pe acestea este șocată, iar șocul ei este întrerupt de un apel de la Milan. Nu știe dacă să îi răspundă, dar o face.

   — Alo! zise calmă.

   — Jeannette, ești bine? Știu că nu am mai avut timp să vorbim la secție ca lumea, dar am vorbit cu Calia doar ca să aflu informații pentru cazul tău. 

       Milan era foarte serios când spuse aceste lucruri și doamna comisar îl crezuse. 

    — Îmi pare rău pentru că te-am dat la o parte din viața mea, replicase Jeannette cu o voce subțire.

       Se crease un moment de tăcere între cei doi.

     — Sigur ești bine? Nu are de ce să îți pară rău.

     — Am aflat cine a omorât-o pe Mina.

      Din nou se crease momentul de tăcere. 

     — Cine? întrebase Milan speriat.

— Tyler, fiul șefului de la F.B.I. și fratele Caliei.

Lasă un răspuns

Latest post

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news or insight.