Bună, sunt @alisreads și în continuare doresc să vă încânt și captivez cu niște lecturi frumoase!

🤍Iubesc viața bucățică cu bucățică, atom cu atom. Iubesc să văd ,,iubire” în cel de lângă mine și cred cu tărie în libertatea de a alege ceea ce vrem să fim și în afirmația că suntem doar ceea ce gândim si mai cred… că fericirea este ascunsă în noi, niciodată în jurul nostru!

Cu toate acestea, dintotdeauna m-am întrebat ce înseamnă să ai o viață autentică, să trăiești autentic. Astfel, a înflorit interesul meu pentru cărțile de dezvoltare personală pe care doresc să vi le recomand și vouă!

🤍Cartea ,,Trăiește autentic” 5/5 ⭐️de Andreea Săvulescu este o invitație la a bate palma cu viața, o invitație înspre curajul de a reflecta și de a ne întoarce în interiorul nostru. O carte de dezvoltare personală cu un impact emoțional care m-a provocat să privesc în oglinda sufletului meu cu riscul de a fi dezamăgită de oglindirea acestuia, dar și cu dorința de a schimba lucrurile.

🤍În continuare, aș dori să reflectez asupra cărții ,,Curajul de a nu fi pe placul celorlalți” 5/5⭐️ de Ichiro Kishimi care ne aduce în faţa ochilor un dialog între un tânăr și un adult experimentat care abordează curajul din mai multe perspective. Vă mai spun doar că această carte mi-a deschis ochii într-un moment de amorțeală și de o ceață risipitoare.

🤍În cartea de față ,,Omul în căutarea sensului vieții” 5/5⭐️ de Viktor E. am găsit călătoria unui supraviețuitor după ce a petrecut 3 ani în lagărul nazist, suferință, dar și puterea de a avea un sens care coincide cu supraviețuirea, mai ales într-un mediu atât de predispus morții. Aceasta, poate fi un pas important spre acceptarea eșecului din viața noastră, dar și spre controlarea situațiilor ,dar și a emoțiilor neprevăzute.

Vă recomand cu căldură și alte cărți care au fost cu vibrație a inimii mele! 

,,Drumul către tine însuți” M. Scott. ,,Viața nu e mereu roz” Robbins. ,,Unfuck Yourself” Gary John.

Lasă un răspuns

Latest post

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news or insight.