Recenzie — „Menajera” de Freida McFadden

🫶🏻✨Iată că ne aflăm în luna septembrie și îmi sună a lecturi fierbinți sub ceas de asfințit, a plimbări lungi și foșnăit de frunze care, amărâte își dau ultima suflare, dar să nu uităm de un thriller corespunzător.

🗝️Tocmai ce am terminat de citit pe nerăsuflate primul volum din această duologie nou apărută la editura bookzone. Nu pot spune că sunt o mare fană a cărților thriller, dar din când în când am poftă de mult suspans, și crimă.

🗝️Vreau să vă spun că m-a uimit această carte cât se poate de plăcut și într-adevăr își merită popularitatea pentru că am văzut o groază de păreri bune peste tot pe internet și da, chiar m-am convins singură, e un thriller scris foarte intens și bine cizelat și fără îndoială merită înștiințarea cititorilor!

Această poveste mi-a stârnit o mulțime de stări, la un moment dat, mi-a amorțiți mâna pentru că citeam de ceva timp și nu mă mai puteam opri. De-altfel, este o poveste cu un final care se schimbă radical, se produc o mulțime de întorsături de situație, și pare că îți dai seama ceea ce se întâmplă cu personajele, că totul e sub control, dar chiar atunci totul se schimbă totul la 180 de grade.

🗝️Mille este protagonista noastră în jurul căreia se învârte întreaga acțiune, tânâră, frumoasă, îndoielnică ar fi câteva cuvinte care ar caracteriza-o, dar nu și hotărărea de-a-și învinge traumele provocate de faptul că a fost ținută captivă într-o închisoare, evident nu e o experiență cu care te poți mândri, dar aceasta încearcă din răsputeri să își refacă viața și să scape de povara unei asemenea vieți lipsite de claritate și fericire. 

    🗝️Așa că, în final oportunitățile se ivesc și este acceptată ca menajeră în casa familiei Winchester. O familie înstărită, cu un statut financiar ridicat, dar și cu o fetiță ciudată și răsfățată din plin.

    🗝️Jobul a fost primit cu mult entuziasm și devotament față de Mille care în sfârsit era fericită, dar bineînțeles că între relația dintre menajeră și șefa ei, Nina încep să iasă scântei, iar Nina adoptă o atitudine de ocară și are totul felul de ieșiri contradictorii. 

     🗝️Totuși, Mille nu este pe cont propriu și chiar dacă pare că nu mai face față situației,  în ajutorul ei sar Enzo grădinarul familiei dar și soțul Ninei. 

   🗝️Vă mai spun doar că lucrurile nu se vor termina așa cum veți spera voi și chiar dacă pare că știți care e intrusul și personajul negativ, cu siguranță vă veți înșela

Nici nu vă așteptați la un asemenea final, chiar aș dori să vă împărtășesc mai multe lucruri și îmi e atât de greu să mă abțin, dar vreau să vă las pe voi să descoperiți întreaga poveste!

   🗝️În final, cartea aceasta a fost dusă la o intensitate maximă, spre alte extreme și pur și simplu nu poți realiza pe moment felul prin care autoarea se joacă cu mintea cititorului, ultimele 20-30 de pagini au fost scrise într-un ritm alert, dar și pentru a avea nevoie de o continuare.

Sper că v-am făcut curioși, aștept părerile voastre!!!🤍✨🌚

Lasă un răspuns

Latest post

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news or insight.