Te-am abandonat în filele îngălbenite ale cărții vieții mele

Scriere către mine ~

Preambul vulnerabil

Draga mea,

În căutarea răspunsurilor la întrebări pe care nici nu știai că le ai sau pe care nu ți le-ai pus vreodată, te-ai pierdut pe tine, și te-ai abandonat. La vederea vieților “perfecte” ale altora, ai tânjit după frumosul expus, dorindu-ți cu ardoare să ai o relație de cuplu sănătoasă, armonioasă și echilibrată, ai tânjit după echilibrul personal și după stilul de viață liniștit și armonios demonstrat de persoane publice, care ți-au devenit modele și mentori, fără ca măcar să anticipezi efectul pe care îl vor avea asupra ta.

În căutarea sinelui tău, în căutarea adevărului legat de familia ta, de trecutul tău, în căutarea evoluției și a unei transformări personale pe care ți-o doreai, dar în același timp de care te temeai, și în fața căreia ai rezistat mult timp, precum și în parcursul terapeutic început în 2018, ai rămas cu câteva întrebări fără răspuns, cu un trecut încă ascuns, încă uitat de tine. 

În căutarea unei drame continue, inconștient, te-ai rănit pe tine profund, și l-ai rănit pe cel care te-a iubit în feluri în care poate nu vei afla vreodată. Și totuși ai aflat, ca tu nu ești furia ta, nu ești tristețea ta, iar viața este frumoasă și merită trăită frumos, doar că tu nu știai cum – vedeai doar destinația, nu și drumul cum să ajungi acolo. Pentru că totul este exact așa cum trebuie să fie, viața ți-a scos în cale oamenii și experiențele de care ai avut nevoie în tot acest proces transformațional.

Ai fost puternică mult timp… atât de puternică, încât ai îndepărtat oamenii, din adâncul suferințelor tale, și neștiind că nu vrei să fii singură, că ai nevoie de familia ta, de partenerul tău, de prietenii tăi, de oameni dragi ție, ai realizat că doar fiind vulnerabilă, deschisă, sinceră, flexibilă, poți construi relații veridice trainice și de lungă durată.

Și totuși, pare că te-ai regăsit. Bun venit în sufletul tău! Bine ai revenit înlăuntrul tău, unde e cald și soare, unde e blândețe, unde e iubire și abundență de bine.

Bine ai venit acasă!

Draga mea,

Vreau să îmi cer iertare pentru că te-am abandonat, te-am uitat, am ales să nu te mai văd, am ales să fiu puternică și m-am înrăit, descătușându-mă de partea ta blândă, caldă, calmă, ce se iubește pe sine și care iubește oamenii din jur. Din păcate ai rănit și oameni dragi în această abandonare de tine, dar mă bucur mult că tot acest drum, te-a readus acasă, te-a ajutat să conștientizezi ce e important pentru tine și să vezi ce contează pentru tine, te-a ajutat să te reconectezi la tine și la frumosul tău interior.

Hai să pășim fără frică, pe acest nou drum. Hai să privim către interiorul tău luminat. Primește-mi îmbrățișarea și privirea caldă, prinde-mă de mână, și nu-mi da drumul vreodată! Pentru că împreună putem construi, putem aduce magie, liniște, bine, iubire, armonie și echilibru atât în viața ta, cât și în viețile celor care au nevoie de tine și de învățăturile tale. Exprimă-te, fără teamă, nu te sfii să simți; dă-ți voie să fii bine, să te bucuri de viață, să apreciezi ceea ce Dumnezeu ți-a dat, celebrează propriile reușite, fii recunoscătoare pentru oamenii minunați care te înconjoară și care te aleg. 

Mă bucură mult să văd cât de mult ai investit în tine și în dezvoltarea ta personală de-a lungul anilor, mă bucură să simt că te-ai regăsit și că te simți mai bine, și cred că a venit momentul să oferi și tu lumii din lecțiile pe care viața ți le-a scos în cale.

Împreună pe noul drum, vom reconstrui

Draga mea dragă,

Este timpul să îți dai o șansă. Șansa de a redeveni Tu. Este timpul să le dai oamenilor care te aleg șansa de a te cunoaște așa cum ești tu, cu tot ce te reprezintă și cu tot ce ai ales să însemni. Este timpul să tratezi unele aspecte cu mai multă responsabilitate, să te gândești mai bine înainte de a acționa spontan, la cum te văd ceilalți și ce impact au cuvintele și acțiunile tale asupra lor. Este timpul să întregești imaginea pe care alegi să o afișezi în fața lumii, printr-un echilibru interior-exterior, prin conectare la sufletul tău blând, și prin aducerea împreună a gândurilor, emoțiilor, trăirilor tale. Este timpul să ai grijă de tine ca întreg, uitându-te cu atenție la ceea ce își șoptește mintea ta, la ceea ce simți în corp, la energia pe care o emani. Tu ești suma celor 5 oameni de care te înconjori. Este timpul să faci mai mult din ceea ce îți place, din ceea ce te reprezintă. Este timpul să zâmbești în fața vieții, și să râzi mai mult. Este timpul să te joci mai mult și să faci fericit copilul tău interior. Este timpul să alegi tot ceea ce te face fericită, să vezi oamenii care te iubesc, să pui limite acolo unde nu îți este bine. 

Este timpul să îți ridici privirea din pământ, să privești viitorul în față, și să atragi tot ceea ce îți dorești, manifestând cu intenție conștientă către ceea ce îți dorești să fii, să ai. Este timpul să faci pace cu trecutul tău, să fii recunoscătoare pentru darul de prezent care ți-a fost oferit de părinții tăi, de strămoșii tăi, și este timpul să îi celebrezi, să le vezi valoarea și să vezi cum te-au ajutat să te formezi. Este timpul să ai încredere în tine, că poți, și să crezi cu tărie. 

Deși te-am abandonat în filele îngălbenite ale cărții vieții mele, mi s-a dat șansa minunată să te reîntâlnesc, să te regăsesc, și vreau să ști că te apreciez, te iubesc, și voi avea grijă de tine mai mult și mai des.

Lasă un răspuns

Latest post

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news or insight.