Niko Iliescu

Nicoleta Iliescu are 21 de ani și este studentă în ultimul an de licență la Facultatea de Litere și Științe, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. Are experiență în voluntariat de aproximativ 3 ani, de când a început studiile universitare, și își dorește să urmeze o carieră în domeniul ce vizează filologia în era tehnologiei și a marketingului digital. Astfel, s-a remarcat drept voluntar activ în cadrul mai multor ONG-uri din România, ocupând funcții de Director PR, Copywriter, Blogger, Coordonator Copywriting și Blog, Coordonator PR, Marketing și Comunicare. De asemenea, Niko este membru în staff-ul Cenaclului Literar ,,Atitudini” din Ploiești, Coordonator PR al editurii LiterPress și scriitor în cadrul proiectului Artă de patru dimineața.

Pe plan personal, aceasta este creator de conținut, colaborând pe Instagram și TikTok cu diverse branduri cunoscute național și internațional, și deține și o pagină de scriitor, @doza.de.nicofeina, unde își publică noile creații literare, fie acestea lirice sau nu.

,,Sunt pasionată de lucrul cu tinerii, fotografie, psihologie, lectură, desen și cercetare. Sunt un amalgam de emoții și sentimente, pe care reușesc să le împărtășesc prin intermediul scrisului sau desenului. De curând, un prieten apropiat mi-a mărturisit că unul dintre lucrurile pe care le admiră la mine este faptul că ,,transform totul în artă”. Așadar, sunt o persoană foarte creativă, sunt îndrăgostită de arta condeiului și am o întreagă lume de explorat.” – Niko Iliescu


Urmăriți în continuare evoluția scriitoarei și faceți cunoștință cu persoana din spatele rubricii accesând:


Vă invităm cu drag să parcurgeți creațiile scriitoarei accesând butoanele de mai jos:

Lasă un răspuns