Maria Covaci

„Bine ai venit, dragă cititorule!

Astăzi îți voi fi ghid în lumea literaturii. Sunt sigură că o să îți placă ce micul meu muzeu al poeziei are să îți ofere și sper ca operele expuse să te motiveze și pe tine, poate, să începi să compui ceva. Dar să revenim la mine. Bănuiescă că vrei să știi mai multe despre autoarea acelor opere la fel de mult cum ai vrea să știi cine ți-a dăruit cadoul de Secret Santa.

Eu mă numesc Covaci Maria și am 17 ani. În timpul liber îmi place să citesc, mai ales romane polițiste ce implică detectivi și mistere ce îmi pun mintea la contribuție, dar și orice alt roman clasic sau de ficțiune. Sunt o persoană activă și îmi place să îmi ocup timpul, oricât de puțin ar fi, cu ceva ce m-ar putea ajuta în viitor. Pe lângă ieșirile cu prietenii în oraș sau discuțiile lungi de până noaptea târziu cu sora mea, îmi place să fac sport. Încă de când eram mică am practicat orice sport mi se părea interesant.

De la dansuri, la handbal, echitație și volei, astăzi merg la sală și practic arte marțiale. Cu toate acestea, mereu m-a fascinat lumea artei, lumea frumoasă și plină de culori, așa că am luat, timp de 5 ani, cursuri de desen și pictură și timp de 4 ani, cursuri de pian. Iar astăzi, dorința de a crea la rândul meu ceva frumos, m-a determinat să compun poezii.

În prezent lucrez la publicarea a trei cărți: una de poezii și două romane de ficțiune istorică. Pe lângă acestea, intenționez să las atât familiei cât și celor ce îndrăgesc opera mea, un adevărat muzeu plin de literatură.

Dacă îți place ceea ce scriu, mă poți găsi și pe Instagram @flowers_of_poetry și nu uita să cauți în vitrinele librăriilor viitoarele mele cărți.”


Urmăriți în continuare evoluția scriitoarei și faceți cunoștință cu persoana din spatele rubricii accesând:


Vă invităm cu drag să parcurgeți creațiile scriitoarei accesând butoanele de mai jos:       

 


Lasă un răspuns